Gott Nytt År!


I hope you don't mind

Om 23h och 37min är det nytt år. Ett år med nya möjligheter och utmaningar, bara man vågar satsa. Fast det kan också bli domedags året. 2012. Men mina känslor inför 2012 är vänliga, jag tror att det kommer bli ett grymt år med många minnen! Och ifall jorden går under så, ska man alltid sluta när det går som bäst ;) På ung.ax är en av de senaste artiklarna, skriven av Yrla Hanström, om nyår. Jag rekommenderar verkligen att läsa den, den ger en väldigt objektiv syn på nyår. Vi skulle ju lika gärna kunna fira den den 15 Juli? Fast allt beror på ur vilken vinkel och perspektiv du ser det ifrån, och det är då det blir intressant, när man byter vinkel och upptäcker något nytt som rentav är bättre!

Mys

Dipp, grönsaker, popcorn, film, en underbar kompis och snäll lillebror, vad kan vara bättre?

Insperation


18.19 29.12.11

Jag och Emma har varit på skrivarkurs har nu i mellan dagarna, det var ganska nice, vi gjorde en del knäppa övningar och en massa roliga. Här är faktiskt Julgransljusets memoarer:

Mitt liv är hemskt! Jag föddes i Kina med ca 2 miljoner syskon, men vi alla splittrades direkt vid födseln. Vi reste en hemsk lång mörk och skakig resa bara för att komma att hamna i ett lager och ligga där i några månader. Sedan fick vi äntligen komma fram! Det var många snälla människor som komm och tittade på oss men ingen adopterade mig, jag vet inte vad det är för fel på mig?! Varför jag inte duger? Men en dag kom en stressad kvinna in och adopterade mig! Ni skulle bara veta vilken lättnad det var, ibörjan. Men sedan dagen efter hängde hon upp mig i ett träd och lämnade mig! Min egen mor! Dessutom var det utanför en såndär skola och barnen beter sig ohövligt och kastar snö på mig varje dag. De första dagarna för jag höra att jag är vacker men sedan glöms jag bort! Jag måste vara ute i kalla slaskiga regn och kyliga snöstormar, sedan läggs jag ner i en låda i 10 månader bara för att genomgå samma behandling igen. Och nu i slutet av mina levnads år hör jag hur det pratar om att jag börjar se skabbigt ut och att jag nog har gjort mitt, att det här är mitt sista år. MEN vad händer sen för mig?! Har de tänkt på det, jag håller nog ett tag till men bara för att mitt utseende inte är ungt och vackert ska jag dö?? Inte är alla som går förbi mig unga och vackra heller!
Men min vän granen har berättat att hans sort blir uppeldade, undrar hur det blir för mig?

Julklappar

Ett lilla my block, en sport BH, två par trosor, bio biljetter, sim biljetter, hår spray, örhängen, smink, nagellack, hårspännen, present kort på bokhandel, foto butik och musik butik, extern hårddisk, data skärm, suddgummin, volym puder, en spargris, pengar, en ordbok och boken " Ursäkta att man vill bli lite älskad".

Herregud vad jag ser bortskämd ut nu!


Min dag

Finns det något bättre än iPod kvalité 

Men min dag har jag tillbringat i soffan och sängen, vi hade gäster igår och jag somnade där vi 4 så jag har varit sådär lagom pigg och glad idag! Dagen stora bedrift var väl att jag bäddade sängen. fast nu blir det att se lite Karate Kid med min lillebror :)


Helt jävla sjukt.

 

Jag är inget Justin Bieber fan men det här är ju helt sjukt. Jag förstår inte varför folk egentligen gör så här? Och varför hatar alla honom? Vad har han egentligen gjort mot er? Funnits till? Han är en vanlig människa som alla andra, bara att han har lyckats uppfylla sin dröm. Och den att mobba, slå eller kränka Justin Bieber fan ^ är ju helt sjukt! Varför får inte de gilla honom? Det är ingen hat-hysteri på tex. Green Day fan eller Lady GaGa, varför på Justin Bieber?
Han är bara en människa

Grattis Jesus!

På 2015 - 2018 års dagen! (det är nämligen så att enligt testamentet så är Jesus född 7-4 år före kristus vilket är lite konstigt eftersom han föddes isåfall före sin egen födelse..)

Och till er alla andra en riktigt GOD JUL!

Ta en titt i min julgran!

Det var ett bra tag sedan förra julen men nu har vi ännu en gång en stilig gran inne. Men tack och lov så har katten äntligen lärt sig att det inte är ett klätterträd...

Jul och film!

Det är julafton imorgon! Jag har fått nästan alla mina presenter i förskott redan så jag förväntar mig inte så mycket. Undrar om vi får en tomte i år eller om det bara är en säck som ligger utanför dörren...
Igår var vi och filmade, ute, vid vattnet. Det var ändå rätt så fint väder och blåste inte så mycket. I alla fall kändes det som att det gick bättre än vad det har gjort på länge, och vi fick nästan allt material vi behövde. Den här gången svek inte silvertejpen oss som den gjorde förra gången...

Det här har vi gjort idag!

ebvkEC on Make A Gif, Animated Gifs
Haha, ångan kommer ifrån att gummistöveln hann stå inne en stund innan vi gick och tömde ut vattnet. Våra fötter var i extremt behov av värme, så det var inte riktigt prio ett! ;)

Min Inledning

Nu är jag i stort behov av inspiration. Tittar man ut genom fönstret är det mörkt, men jag kan i alla fall glädjas över att vi äntligen fått jullov.

Men snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Jag kan inte bestämma mig för om det är dåligt eller bra, det finns två olika åsikter inuti mig. Den ena säger att det är bra för att snö inte är så välkommet i filmprojektet som det kämpas med just nu, men den andra rösten ropar efter snön och att få åka pulka ner för de brantaste, isigaste backarna!

Mina veckor är oftast fullspeckade med olika intressen och aktiviteter, men jag tar mig även tid att lyssna på extremt mycket musik och skriva en hel del (noveller, manus, övrigt). Det känns som att jag alltid har hållt på med fotografering och film och det är fortfarande ett av mina största intresssen.

Om jag ska beskriva mig med bara tre ord får det bli:

Snäll
Kreativ
Öppen


This is me.


Hej! Några random ord om mig
Bryr mig. WeHeartIt nörd. Jättedålig på att hålla bloggar uppdaterade. Tids optimist. Lätt irriterad. Fantasy nörd. Pyssel-baka-Matlagnings typ. Klättra. Skriva. Envis. Canon 550D. Älskar smileysar.  Dansare. Pluggis. Blond. Satsar högt. Och ja, jag är ett Twilight fan OCH Harry Potter. Det är inte lönt att fråga mig vilket som är bäst för ni kommer inte att få ett vettigt svar.


Don't dream you'r life, live you'r dream

RSS 2.0