Varför köpa ekströms

när man kan laga bättre på 5 minuter?
Men nu ska jag på dans, au revoir!

Here Comes The Sun!

Idag känns det som en underbar dag! http://www.youtube.com/watch?v=Bj1AesMfIf8

hot, hoter or hotest


6.1 2012

Idag hittade jag en lapp sm jag skrev i början av månaden vid några minuter över tolv efter att ha sett på New Moon igen och skulle upp vid kl.6 och åka på Disney on ice dagen efter. Jag fick en massa ideer på bra saker att skriva så jag låg och skrev i kolmörker på en lapp. Men nu, trots lappen får jag inte riktigt känslan av att skriva allting som det var då. Så här står det:
svartvit
New Moon - 11år
Eclipse = 2ÅR??
skrivbehov
High school
Senior year - TTS TVD
06.30 Belive
00.00
Släckta lyktor
New Moon
Eftertexter
Snö LYSER upp ca 1 cm
spegel
siluett
fotobehov
Edward <3 Bella
kolsvart
Men nu sticker jag till branddepån, ciao!

Förnyelse

Detta är ett vääldigt onödigt inlägg! Fast ja. Strunt i de! Jag har bytt bakgrunds bild på datorn, har haft att flyga utan vingar postern i år känns det som så nu blev det den här:
Men eftersom jag skiftar humör och beroende böcker/serier/intressen ganska ofta så får vi se hur länge den hålls.

Oj hej!

Nu har jag tillbringat en weekend i Tallinn, Emma har tillbringat den på Chaplin och idag har vi BÅDA dansat och redigerat film så det är därför uppdateringen har varit = 0. Fast nu är jag hemma igen :(. Vi bodde på ett underbart spa hotell (fast jag skulle gärna, ifall vi åker dit någon gång igen, bo på något av hotellerna i gamla stan) Talllinn Conference and Spa där jag fick fotvård och klippning och sedan har vi shoppat liiite, det är helt äckligt billigt där (om man går till de här stora marknads varuhuserna, det är ju inte 100% att allt är helt äkta vara, tex. väskorna men det finns så mycket ÖVERALLT så du har inte ögon att se på allting! Men det vackraste var absolut den gamla stan, den är otroligt vacker! ❤ Vi var med på en sightsing där och man tappar bara orden i gamla stan.

Nu får det bli en wikipedia bild igen

Fast ifall någon planerar att åka till Tallinn, åk på våren/sommaren istället!

Det jag vill

Ibland känns det som att läxorna svämmar över. På bordet ligger en stor hög av dem som skriker på min uppmärksamhet. Men det finns så mycket annat jag vill lägga min dyrbara tid på...

life is a maze

i'm so scared but i don't show it
[och sen så är kan yt klipp som man inte kan bädda in dra åt skogen]

"Det är ingen idé att be folk använda sitt sunda förnuft, för var fan finns det!?"

Wikimedia bild

Imorgon åker jag :D

Man blir nästan ledsen när man ser på nyheterna, de ser alltid ut som det inte finns något positivt med nuet. Men en snubbe sa faktiskt en sann sak. "Det är ingen idé att be folk använda sitt sunda förnuft, för var fan finns det!?

Filmdag!

Då har man varit sjuk och hemma hela dagen. Förkylningen har tröttat ut mig och den här dagen har jag tillbringat med:

1. Dricka varm, hemlagad saft
 2. Titta på filmer

Jag kom på att jag inte hade sett Harry Potter och Fenixordern och när jag hade sett den tyckte jag att jag kunde se Halvblodsprinsen också. Jag tycker faktiskt att dom var bra. Av misstag råkade jag också se några minuter av den sjude (jag har inte läst boken än) och nu vill jag verkligen läsa den!

När jag nu ändå är inne på filmer så kan jag ju tipsa om en som heter "Tidresenärens Hustru". Den handlar Henry som av någon underlig anledning kan resa i tiden. Dock kan han inte bestämma när och vart han reser. Filmen är lite förvirrande ibland men ändå bra. Det finns en bok också och enligt många recensioner är den mycket bra.

Tidresenärens Hustru - trailer - http://se.filmtrailer.com/cinema/2159/Tidsresenarens+hustru+film+trailer.html


Happy Face

Sånt här gör mig glad!

Ursäkta alla våra 2 läsare för att uppdateringen har varit sämst! Men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har spelat in film, varit med Emmy, gjort snöänglar med min bror, planerat 30 års presenter och sett på film. Och på tal om film så ska jag snart filmtipsa ;). Men nu ska jag öva dans och planera vidare på 30 år presenter och redigering!

På fredag åker jag till Tallinn! :D

P.S Citronklubban och jag är ovänner numera D.S


Med en citron klubba fredag den 13

Ikväll har jag varit med min lillebror och hans bästa kompis och sopat ut julen! Jag har glömt hur roligt det är, men jag var iallafall en turist med solbränna, kimono, solkräm och hela köret! Fast nu sitter jag och äter en citron klubba och tittar på The Vampire Diaries. Trots att det är fredag den trettonde har min dag varit underbar, i skolan var det något chill, på fysiken körde vi runt med upponervända bord i korridorren och på engelskan såg vi på film på svenska. Efter skolan var det filmning som gällde, det blev nog äckligt bra, eventuellt lite dåligt ljus :/


”Vi har mycket att vara tacksamma för. Skulle ni vilja ha en citronisglass?"


"En vad då?"


"En citronisglass. Det är en sorts mugglargodis som jag är ganska förtjust i."


"Nej tack", sade professor McGonagall kyligt, som om hon inte tyckte det här var rätta


ögonblicket för citronisglassar❤.❤

when life is at its best, take care of it, it's just the calm before the stormwhen life is at its best, take care of it, it's just the calm before the storm


Har frågan fått sitt svar?Det här var min första kamera. När man trycker på ta-foto-knappen kommer det ett hemskt ljud ut ur ljudutgången på baksidan. Mamma och pappa säger att jag alltid sprang omkring med den och "tog kort". Den lagrar ju ingenting. Men kanske var det ändå det som gjorde att mitt film- och fotointresse växte fram?

Att Flyga Utan Vingar

Att flyga utan vingar är en film om Theodore och hans kamp om att följa sina drömmar. Den är gjord av ungdomar sommaren 2011 och har ett otroligt fint budskap. Den bevisar också att man inte behöver vara en rik hollywood vuxen för att göra bra film. Filmen är gjord av åländska ungdomar somsagt, Sx2 Productions och är absolut värd de 6 minuterna de tar att se på den. Den är även med i en kortfilms festival, Dragon Awards, vilken går ut på att man röstar via nätet och sedan så ses de tio populäraste bidragen av en jury som sedan bästermmer vinnaren och det skulle vara guldvärt ifall ni såg den och sedan röstade ♥++ eller vilket annat betyg ni tycker att den förtjänar. De är bara att klicka HÄR så kommer ni dit.
Sx2 productions facebook sida || Hemsida

underbara sol & snö ♥


TOTALT (C) ALEXANDRA
Åhh jag fotograferade bästaste Ronja idag, vädret var underbart och bilderna likaså!

Globen City

Där är jag nu och shoppar och ska snart se på " Disney on ice" som sådan liten disney nörd jag är :D

Kall inspelning!

Idag har vi haft två skådespelare och en kompis med oss ut i skogen. Det var kallt och blåste, men vi fick antagligen materialet vi behöver. Då har vi bara tre scener kvar i filmen! Sen gäller det att redigera och klippa i mängder. Det blir väl det som tar längst tid och kräver mest jobb men men...

United Kingdom

Haha, det finns ganska många hotell i England :D

Just nu håller jag på att ta reda på hur mycket det skulle kosta att tillbringa två veckor i Hastings - London - Paris och det känns, nu när jag har kommit halvvägs att det kan bli en del..


Dans Dans Dans

Ååhh!!! På måndag börjar dansen igen, det ska bli underbart! Men nu ska jag läsa Harry Potter och de vise sten för min 7 åriga lillebror :D Vi har kommit till sid.157 sinni!

Tisdags drömmar

H&M
¨
Ellos
BikBok (fast i svart)
Jeans Röd
Lindex

Music ♥

New Playlist
För alla som har spotify

Söndags humor

google bilder

RSS 2.0