Jag vet inte om jag tycker om skott år

men jag älskar dig 

Längtar nästan ♥


Repeat

Det är konstigt. Jag har aldrig egentligen sett på idol (eller lyssnat) men just nu har jag fastnat på de här. Kanske jag borde överväga att se nästa gång?
Förövrigt är blogg-insperationen obefintlig och alla annan insperation på topp!

The awkward moment

when you realize that all your files are spread over 5 different USBs that everyone seems to be gone without a trace and looks exactly like all the other hundreds that are here at home!
Liite jobbigt läge men det är väl bara att skylla sig själv! Så nu tänkte jag ta och börja kolla egenom de miljontals USB:na efter någon ledtråd av mina försvunna fem.

Böker, böcker och flera böcker!

Jag är så grymt glad att det äntligen är sportlov! Då kanske jag hinner läsa alla böcker som ligger och dammar i bokhyllan. Näst på tur är:


(bilder från Google)


Vilken är bäst?


Life as a eightyear old

OMG! En åtta/nio årings totala lycka! En tamagotchi! Jag kommer ihåg att jag fick min första när jag fyllde åtta eller nio, den var rosa med glassar på och hjälp! vad coolt det var! Jag hade önskat mig sån i evigheter också fick jag den av mammas moster. Min lycka gick inte att beskriva, resten av kvällen var jag klistrad. Sen så blev det viktigaste att man måste ha den på paus när man var i skolan att den inte dog (!!!) eller så smög man med den, fast då var det viktigt att man inte glömde att sätta den på tyst! Och sen så hade jag och mina kompisar tamagotchi hotell, vi inredde våra dockhus och gjorde reklamvideor. Jag tror till och med att någon finns kvar xD
Och tamagotchi town, hitta något coolare än det! Och sen verision 4...
Jobb, tuffare town, coolare design och man kunde hälsa på varandra. Jag satsade på stenhårt städande en vecka sedan fick jag den av mamma för att jag hade varit så duktigt. Ren lycka. Sedan kom v.5 som inte alls var lika tuff och batterierna tog slut och man orkade inte köpa nya. Så nu ligger de i en låda och samlar damm, kanske jag ska köpa batterin till dem och starta dem någon dag bara för skojs skull? Min lillebror skulle vara en ivrig aspirant på dem, nu för tiden finns det inte sånt tufft! Nu är det datorer och "varför får inte jag spela skjutspel, alla andra fåår juu :( " som gäller, när jag var 7 så var jag glad när jag spelade Bolibompa!
(bilder från Google)

Semester och ...Siam Park!

Nu är jag hemma efter en veckas skön semester på Teneriffa. Väl där for jag till vattenparken Siam Park, där jag åkte Tower of Power (länkar till hur den ser ut längre ner).

Det är ett tjugoåtta meter högt torn som går brant ner till i en tunnel i ett akvarium med hajar som simmar omkring. Efter det slungas man ut i en bassäng. Men det läskigaste var hur otroligt seriösa badvakterna var. Det var trippel bevakning och gång på gång sa de att man MÅSTE ha händerna på axlarna, MÅSTE ha benen i kors och FICK VERKLIGEN INTE titta upp. Skulle jag ha rest mig från liggande possition kunde mitt huvud ha blivit på utsidan av tunneln medan resten av min kropp skulle ha fortsatt igenom. Det skulle inte ha varit så bra.

Tre olika länkar till Tower of Power - http://www.youtube.com/watch?v=E_2gk_GLXSw
http://www.youtube.com/watch?v=jBzlE4Dfuso&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=86HKo_0EzNU


skulle inte vara tokigt!


Lite sådär lagom

Nu i helgen har jag kännt mig väldigt kreativ! Hela gårdagen tillbringade jag och rita, varav några blev ganska bra och dagen har tillbringats hos min farmor och farfar där jag har jobbat med min fasters trettio års present och spelat piano hela dagen. Igår såg jag också på melodifestivalen och jag måste säga att Ulrik Munther var riktigt bra!
Just nu sitter jag och drömmer. Ganska onödiga drömmar egentligen. iPhone 4S och egen designat skal eller en macbook pro låter inte så dumt va (jag är inte alla apple-nörd!) ? Jag har faktiskt lite mer pengar än vanligt nu men så duktig som jag försöker vara ibland så sparar jag dem. Jag har inte bestämt till vad ännu men någon gång behöver jag säkert dem mer än nu. Kanske till ett Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM eller lite promarkers? Vem vet vad de blir, fast nu när jag tänker det så skulle jag vilja spendera dem på en resa eller upplevelse, att åka till USA skulle vara asöm!

gäsp

Hojhoj! Vår design är hemsk just nu och den ses bäst med googel chrome. Men jag är inte klar ännu.
Nu blir det tvd 3x14 eftersom mitt HTML tålamod är waaaaaaaaaaaaaaaaay gone.

så där lagom trött

Idag har jag tillbringat hela dagen i en skidbacke och hela kvällen i en bassäng. Nu återstår bara min fina mjuka säng ❤

RENOVERING PÅGÅR


Dagens Drog


F*ck

Vår header har farit helt åt tjotahejti och mitt humör är ungefär sådär:
Så nu ska jag väl försöka fixa headern och fara på dans. Taggad? Nej.

Du Sköt Mig


2012

- Lära mig spela gitarr
- Satsa 110% i alla projekt jag håller på med
- Få bättre kondition och bli starkare
- Bli grym på att dansa
- Hålla nivån på mina betyg
Nu har jag skrivit dem så nu är det bara kvar att uppfylla dem!

"Smile to the world and the world will smile to you"

Nu har vi varit på ett musikal läger i några dagar och haft SJUUUUUKT kul! Det har varit långa dagar på alla sätt men ändå har jag åtminstonde haft fantastiskt skoj!
Emma fick såklart den bästa rollen men jag är ganska happy med min roll också, jag får ju skrika åt Emma ;D
Men nu väntar ett avsnitt (3x13) av The Vampire Diaries på mig, чао!

RSS 2.0